AIK i våra hjärtan!

Om oss

Här på AIKfans.se driver vår kärlek för den gulsvarta klubben oss framåt. Vår mission är att erbjuda de trognaste supportrarna den mest uttömmande och insiktsfulla bevakningen av Allmänna Idrottsklubben.

Vi tror på fotbollens förmåga att sammanföra människor och strävar efter att vara din tillförlitliga källsprång för allt som rör AIK.

Vilka vi är

Vi är ett gäng AIK-anhängare, skribenter och analytiker som älskar laget och dess rika arv. Från de hetaste nyheterna och djupdykande analyserna till exklusiva intervjuer och bakgrundsartiklar – vi har allt du behöver för att hålla dig à jour och engagerad.

Vår berättelse

AIKfans.se grundades 2024 med en enkel tanke: att skapa en mötesplats där AIK-supporter kan samlas och dela sin passion för den svart-gula klubben. Sedan starten har vi vuxit till att bli en ledande plattform för AIK-nyheter och analyser.

Våra värdeord

  1. Ärlighet: Vi eftersträvar öppenhet och transparens i rapporteringen.
  2. Kvalitet: Vi fokuserar på att leverera högkvalitativt innehåll som är såväl lärorikt som underhållande.
  3. Gemenskap: Vi tror på att bygga en sammanhållen gemenskap där supportrar kan interagera och utbyta åsikter och insikter.

Vårt erbjudande

  • Dagliga uppdateringar: Från matchrapporter till skadebulletiner och transfernyheter – vi håller dig uppdaterad.
  • Analyser och insikter: Våra experter ger dig djuplodande analyser och förståelse för AIK.
  • Exklusiva intervjuer: Vi tar dig bakom kulisserna med unika intervjuer från spelare, tränare och andra nyckelpersoner i AIK-familjen.

Kontakta oss

Har du frågor, förslag eller vill samarbeta? Kontakta oss här!